Cossee Hekwerken

Cossee balkon- en galerijhekken, windschermen, gebaseerd op een standaardconstructie in staal, aluminium of in een combinatie van beide materialen. Bestemd voor woning- en utiliteitsbouw.

Samenstelling

Systeemopbouw balusters gemonteerd op of tegen balkons en galerijen, met diverse soortenpanelen: spijlenhekken, horizontaal geprofileerde platen, transparante kunststof platen gelaagde of trespaplaten. Het geheel al of niet afgedekt met handlijsten, in delen gemonteerd tussen of doorlopend over de balusters.

Elementopbouw

Stalen of aluminium balusters met een voetplaat of bevestigingsstrippen voor montage op respektievelijk tegen betonrand en bevestigingsbeugels, bestemd voor het vastzetten van spijlenhekken, geprofileerde beplating en glas- of paneelhekken, Bevestiging d.m.v. ankers.

Uiterlijk

Oppervlaktestruktuur: afhankelijk van gemaakte keuze oppervlaktebehandeling.
Kleur: geanodiseerde uitvoeringen: naturel, gelakte en gemoffelde uitvoeringen: alle kleuren mogelijk volgens de Ral-kleurenwaaier.

Mechanische eigenschappen

Produktsterkte: maximale toelaatbare belasting volgens geldende voorschriften (Stichting Bouwresearch).

Toepasbaarheid / Ontwerp

Toepassingssektor: woning- en utiliteitsbouw.
Bruikbarheid, funktioneel: toegepast als balkon-, galerij-, logia- en videhekken en tevens t.b.v. binnen- en buitentrappen. Bruikbaarheid, voorschriften: voldoet aan de eisen gesteld in de daarvoor geldende voorschriften.

©